Schloss Burgellern

Schloss Burgellern
Scheßlitz

Schloss Burgellern is een prachtig gelegen landelijk hotel vlakbij Bamberg. Dit grote landhuis met hoge ruimtes en de luxe ambiance van de vervlogen adel is een heerlijke plek voor een ontspannen vakantie.

De kamers zijn groot en hoog, voorzien van een zithoek, bureau, moderne badkamers en uiteraard zijn TV, telefoon en internetverbinding aanwezig.

Schloss Burgellern heeft een sfeervol restaurant met terras. De keuken tovert lokale gerechten op tafel met een zeer hoge kwaliteit. Voor zowel de klassieke vleeseter als ook voor vegetariërs is er keuze genoeg.

Niet alleen binnen is het een lust voor het ook, ook buiten in de grote tuin kunt u heerlijke wandelingen maken, een duik nemen in het historische zwembad of eenvoudigweg ontspannen op het terras en genieten van uw favoriete drankje. Kinderen kunnen zich uitleven op het grote grasveld of bij de speeltoestellen.

De bereikbaarheid is ook zeer goed. De oprit naar de snelweg bereikt u binnen 2 minuten rijden en zo bent u snel in Bamberg of familiepark Schloss Thurn.