Hotel vlakbij kerstmarkt Düsseldorf

Vindt het beste Hotel vlakbij de kerstmarkt in Düsseldorf

Hotel vlakbij kerstmarkt Düsseldorf

Düsseldorf ligt vlak over de grens en is dan ook voor het Nederlandse publiek goed te bereiken. Toch is het evenement zo groot en is ook ‘s-avonds de sfeer zo betoverend dat het zeker de moeite waard is om te blijven overnachten in een hotel in de buurt.

5 sterren hotel vlakbij de Kerstmarkt in Düsseldorf

Gaat u voor de volle luxe rondom uw bezoek aan de kerstmarkt boek dan een verblijf in een van de fantastische 5 sterren hotels.

Steigenberger Parkhotel

Dit luxe 5 sterren hotel huist in een historisch pand in het centrum van de stad, grenzend aan het grote stadspark Hofgarten. Het hotel is goed te bereiken, heeft diverse restaurants, een hotelbar, lounge, een sauna en een fitnessruimte.

Breidenbacher Hof

Idyllisch gelegen in het hart van Düsseldorf vindt u het prachtige 5 sterren hotel Breidebacher Hof. U verblijft in een stijlvol hotel met een hotel bar, restaurant, lounge en ruime kamers met prachtige designmeubels. Stap de voordeur uit en begeef u direct naar een van de aangrenzende pleinen waar de kerstmarkt zich in volle glorie presenteert. Een fantastisch hotel op een toplocatie!

4 sterren hotel bij Kerstmarkt Düsseldorf

Verblijf voordelig maar toch in stijl in Düsseldorf, geniet van de vele faciliteiten en uitgebreide service van een 4 sterren hotel.

Hotel Favor

Hotel Favor ligt in het centrum van de stad waarbij u direct de festiviteiten aan de Shadowplatz betreed. Het hotel heeft een warme chique uitstraling en moderne inrichting.

Intercity Hotel

Komt u met de trein? Het 4 sterren Intercity Hotel vindt u vrijwel direct bij het centraal station van Düsseldorf. Lekker makkelijk dus. De kerst markt bereikt u met een paar minuten lopen.

Goedkoop hotel Nabij de kerstmarkt in Düsseldorf

Zo goedkoop mogelijk verblijven in Düsseldorf? Bekijk dan de volgende opties:

Hotel Komet

Dit idyllische traditionele hotel ligt in het centrum van Düsseldorf op slechts 200 meter van het centraal station. In enkele minuten lopen bent u al op de kerstmarkt.  Het hotel heeft een lift en biedt de mogelijkheid uw bagage op te slaan bij een vroege aankomst of laat vertrek.

Hansa Hotel

Het Hansa Hotel is een 3 sterren hotel net buiten het centrum. Via de mooie stadsparken of door het nemen van de metro bereikt u snel het centrum en de marktkramen.

 

De Kerstmarkt in Düsseldorf

Onze oosterburen staan bekend om het organiseren van sfeervolle evenementen rond de kerst. De kerstmark in Düsseldorf is daar een zeer goed voorbeeld van.

Verdeeld over meerder grote pleinen vindt u vele kraampjes met kerstspulletjes. Daarbij zijn de straten en pleinen prachtig versierd en verlicht.  Natuurlijk mag de nodige Glühwein en  niet ontbreken en zijn er voldoende kraampjes waar u diverse lekkere hapjes kunt scoren.

Wilt u de kerstmarkt samen met uw kinderen bezoeken? Voor kinderen is er voldoende te zien en te beleven. Uiteraard de kerstmarkt zelf, met de sprookjesachtige sfeer, overal lampjes en live muziek trekken bijna iedereen aan. Voor de kinderen staan er ook draaimolens en is een bezoekje aan de grote schaatsbaan ook zeker een aanrader.

Düsseldorf is vanuit Nederland doorgaans goed te bereiken en het is zelfs mogelijk om het in een dagje te doen. Dit is echter wel vermoeiend en u moet de Glühwein maar even laten voor wat het is. Heeft u de tijd? Boek dan een hotelovernachting en bespaar u stress. Mocht u nog ontspannender willen reizen dan is Düsseldorf ook goed te bereiken met de trein.

Kerstmarkt Düsseldorf adres

De Kerstmarkt van Düsseldorf wordt georganiseerd op verschillende pleinen en straten door de stad. De kersmarkt vindt u aan de oude Marktplatz, Heinrich Heine Platz, Flinger StraBe, Stadtbruckchen (sterretjesmarkt), Schadowplatz en de Gustaf Grundgens Platz.