Hotel Vlakbij de Efteling

Vindt een hotel vlakbij de Efteling op Hotelvlakbij.nl

Het Efteling Hotel

Voor diegenen die echt zo dicht mogelijk bij de wonderenwereld van de Efteling willen overnachten is er het Efteling hotel. Een verblijf in het Efteling hotel biedt naast een sprookjesachtige atmosfeer tevens een half uur eerder entree tot het park! Wachten voor de grote attracties is er voor u dus in de ochtend niet bij! Een ander bijkomend voordeel is dat u gratis kunt parkeren bij uw hotel en het park is op loopafstand. U bespaart dat dus alweer op uw totale uitgave.

Loonsche Land Hotel

Het Loonsche Land hotel is tevens een accommodatie van de Efteling welke speciaal is ingericht voor gezinnen en groepen. De hotelkamers zijn ruim, geschikt voor gezelschappen van 5 á 6 personen.

Bosrijk

Het Bosrijk is een ander onderdeel van de Efteling waar u kunt verblijven. Dit maal niet in een hotel, maar is bijzondere huisjes/bungalows. Het Bosrijk ligt tevens op loopafstand van het attractiepark en ook bij het Bosrijk kunt u gratis parkeren en krijgt u een half uur eerder toegang tot het park.

Goedkope hotels bij de Efteling

Goedkoop overnachten in de buurt van de Efteling? De goedkoopste hotels vlakbij de Efteling vindt u hieronder:

Hotel de Kroon Kaatsheuvel

Hotel de Kroon ligt in Kaatsheuvel op slechts 7 minuten lopen vanaf het Efteling terrein! Het hotel biedt meerder familiekamers en voor de kids is er ook een speelkamer zodat ze ook kunnen uitrazen wanneer u rustig wilt ontbijten.

Natuurpoort van Loon

Op een paar kilometer van de Efteling vindt u Hotel/manege Natuurpoort van Loon. Deze accommodatie ligt direct aan de Loonse en Druinense Duinen en biedt nette hotelkamers voor een zeer aantrekkelijke prijs! De Natuurpoort heeft een eetcafé, een manege en biedt fietsverhuur. U kunt een dagje Efteling dus combineren met een heerlijke ontspannen verblijf in de natuur.

Hotels Kaatsheuvel

Kaatsheuvel grenst direct aan de Efteling. In Kaatsheuvel vindt u een paar hotels die op loopafstand van het attractiepark liggen.

  • Hotel de Lakei (350 meter);
  • Hotel de Kroon (450 meter);
  • Guesthouse hotel Kaatsheuvel (520 meter).

Hotels Waalwijk

Waalwijk vindt u op 5 kilometer van de Efteling. Vanuit uw hotel in Waalwijk kunt u dus binnen enkele minuten met de auto de entree bereiken. Bij goed weer is natuurlijk de fiets ook een goede optie. Hotels in Waalwijk zijn:

  • Hotel NH Waalwijk (2,5 km)
  • Hotel Waalwijk (5,5 km)

B&B nabij Efteling

Goedkoop overnachten bij de Efteling? Kies voor een Bed & Breakfast!

Beck’s Bed and Breakfast;

 

De Vliegande Hollander in Efteling, foto: Stefan Scheer
De Vliegande Hollander in Efteling, foto: Stefan Scheer