Hotel vlakbij Belantis

Hotel vlakbij Belantis in Leipzig? Hotel vlakbij geeft u een overzicht van de beste hotels bij Belantis!

Hotel vlakbij Belantis

Belantis ligt ten Zuid Oosten van Leipzich in een nieuw groots opgezetten recreatieregio tussen het stadsdeel Leipzich Süd, Markkleeberg, en Zwenkau. De dichtstbijzijnde hotels bij Belantis zijn:

Hotel Seehof Leipzich (13 min.)

Hotel Seehof Leipzich ligt in Zwenkau vlakbij de Zwenkauer Zee, een opkomende toeristische regio buiten de grote stad. De aansluiting op de grote wegen is prima, waardoor u ook snel bij het attractiepark of in het centrum van Leipzich bent.

Hotel Markkleeberger Hof (12 min.)

Dit drie sterren superior hotel ligt in Markkleeberg, een voorstad van Leipzich met een goede verbinding. Markkleeberg ligt rustig tussen twee grote recreatiemeren. Het hotel biedt moderne kamers met uitzicht. website: http://www.markkleeberger-hof.com/

Novum Apartment Hotel Am Ratsholz Leipzig Süd (16 minuten)

Een drie sterren hotel ligt tussen Belantis en het centrum van Leipzich en ook de grote stadsdierentuin. Dit hotel heeft ruime kamers/ kleine appartement die allen zijn voorzien van een kleine keuken. Hierdoor is ook een langer verblijf zeer aangenaam.

website: https://www.novum-hotels.com/hotel-ratsholz-leipzig

Belantis

Belantis is een pretpark in Leipzig, Oost Duitsland. Het familiepark biedt attracties voor bijna alle leeftijden en garandeert daarmee een geslaagd dagje weg voor het hele gezin. Voor de waaghalzen zijn er diverse achtbanen, een wild waterbaan, schommelschip en hoge draaiconstructies. Doet u het rustiger aan dan is er ook voldoende te beleven zoals rondvaart boten, een indianenkamp, een uitdagende glijbaan, een mini achtbaan, en voor de allerkleinsten een bobby car circuit, een ouderwetse draaimolen en een treintje.

Belantis is opgezet verdeeld in verschillende thema delen waarover de verschillende  zijn verspreid. Op elk deel van het park zijn er attracties voor jong en oud en zijn er faciliteiten als toiletten en diverse kiosken aanwezig. Het is duidelijk dat er echt aan is gedacht om elke bezoeker gedurende zijn/haar verblijf constant iets te bieden. De aankleding en vormgeving van de gebouwen en paden is geheel in stijl, wat ervoor zorgt dat de beleving compleet wordt overgebracht.

Conclusie Belantis is een zeer geschikt dag uitstapje voor gezinnen met jonge en oudere kinderen wanneer u op vakantie bent in de buurt van Leipzig. Als gezin met kinderen van 2, 6 en 7 jaar kunnen wij aangeven dat dit park zeker een goede koers vaart en bij gelegenheid maken wij graag in de toekomst nogmaals een dag vrij voor een bezoek. (ons bezoek 2017)

TIP: Belantis werkt met grote partijen zoals Otto.de samen waarbij diverse malen kortingscodes worden verschaft. Het kan dus lonen om voorafgaand aan uw bezoek even op internet te zoeken naar een aanbieding. Sowieso zijn entree tickets online via de website www.belantis.de goedkoper dan aan de kassa.

Het park is verder prima te bereiken via de A38 en u kunt met de auto voor de entree parkeren (betaald) Tevens kunt u met de trein en de bus het park bereiken. Bekijk wel de bustijden!

Het adres van Belantis is: Zur Weißen Mark 1, 04249 Leipzig.